Piedalāmies Siera kluba seminārā​​​​​​​ – KTTT

Piedalāmies Siera kluba seminārā​​​​​​​

28.martā tehnikuma skolotāja Vita Strautiņa piedalījās SIERA KLUBA organizētajā seminārā “Veselība, labs izskats, harmonija ar Latvijas produktiem”, un tā jau bija pavāru, viesu māju saimnieču un skolotāju šī gada trešā tikšanās. 

Galvenā semināra tēma – Latvijā ražoto sieru saderība ar Viļakas novada z/s “Kotiņi”” grūbām, zirņiem, pupām un to miltiem. Produktu klāstu papildināja vīngliemeži, paipalas, strausu un fazānu gaļa, un citi kvalitatīvi produkti. Ēdienus gatavoja lieliski, zinoši šefpavāri – Aivars Varņeckis, Haralds Saušs un Astrida Ceppe, ļoti interesantu lekciju nolasīja Inese Vicupa.

Seminārs notika VSIA “RĪGAS TŪRISMA UN RADOŠĀS INDUSTRIJAS TEHNIKUMS” telpās.

Informāciju sagatavoja skolotāja Zanda Šlegelmilha sadarbībā ar Siera klubu.