Konditors pēc pamatizglītības – KTTT

Konditors pēc pamatizglītības

Izglītības programma – Ēdināšanas pakalpojumi

Profesionālā kvalifikācija – konditors, 3. profesionālās kvalifikācijas līmenis

Izglītības dokuments – diploms par profesionālo vidējo izglītību

Mācību ilgums – 4 gadi

Grants – audzēkņi saņem stipendiju atbilstoši MK noteikumiem Nr.740 „Noteikumi par stipendijām”  

Konditors veic pilna tehnoloģiskā cikla darbu izpildi konditorejas vai ēdināšanas uzņēmumā un organizē savu darbu – sagatavo atbilstošās izejvielas, gatavo un noformē dažādas sarežģītības konditorejas izstrādājumus un desertus, ievērojot receptūru un tehnoloģiskās kartes prasības.

Mācību moduļi: konditorejas izstrādājumu gatavošana, krēmu un desertu gatavošana, maizes gatavošana un cepšana, ražošanas darba organizācija, produktu un izstrādājumu uzglabāšana, pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde, tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide, profesionālā saziņa svešvalodās, ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipi, paškontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā, lietišķās saskarsmes pamatprincipi.

Kvalifikācijas prakse