Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis – KTTT

Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis

Pēc pabeigtas pamatizglītības

Izglītības programma –  Miltu izstrādājumu ražošana

Kvalifikācija – ēdināšanas pakalpojumu speciālists, 3.līmeņa profesionālā kvalifikācija  

Izglītības dokuments – diploms par profesionālo vidējo izglītību

Mācību ilgums – 1,5 gadi

Grants – audzēkņi saņem valsts budžeta stipendiju

Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanas jomā, gatavo maizi un miltu konditorejas izstrādājumus, atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām un receptūrām.

Mācību priekšmeti: sabiedrības un cilvēka drošība, Maizes ražošanas tehnoloģija, Miltu izstrādājumu tehnoloģija, Izejvielu raksturojums, Maizes un konditorejas tehnoloģiskās iekārtas, Miltu izstrādājumu noformēšana, Maizes kvalitātes rādītāju vadība, Ražošanas uzņēmumu darba organizācija, Ražošanas uzskaite un atskaite, Uztura fizioloģija, sanitārija un higiēna, Uzņēmējdarbības pamati, Profesionālās svešvalodas.

Kvalifikācijas prakse.