Kvalifikācijas Konditors metodiskā sanāksme
2022.gada 14.decembrī Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums (KTTT) organizēja kvalifikācijas Konditors tiešsaistes metodisko sanāksmi, kurā piedalās pedagogi no Liepājas Valsts tehnikuma, Rīgas tūrisma un radošo industriju tehnikuma, Latgales industriālā tehnikuma, Smiltenes tehnikuma un KTTT. Sanāksmē piedalījās Latvijas pavāru kluba prezidente, šefpavāre Svetlana Riškova, kura informēja par Jauno profesionāļu konkursu aktualitātēm un VISC vecākā referente Ludmila Dūda, kura atbildēja uz pedagogu jautājumiem par kvalifikācijas eksāmeniem. Paldies ekspertēm par piedalīšanos sanāksmē un saturīgās informācijas sniegšanu interesentiem.
Sanāksmē pedagogi diskutēja par piemērotākās tehnoloģiskās dokumentācijas izvēli konditoru apmācībā. Tika nolemts konsultējoties ar VISC izlemt par vienotas tehnoloģiskās kartes izmantošanu visās skolās.
Metodiskās sanāksmes noslēgumā KTTT skolotāja Dace Šimkevica dalījās ar KTTT pieredzi Jauno profesionāļu meistarības konkursos.