Konditors pēc pamatizglītības
Izglītības programma – Ēdināšanas pakalpojumi
Profesionālā kvalifikācija – konditors, 3. profesionālās kvalifikācijas līmenis, (4.LKI)
Izglītības dokuments – diploms par profesionālo vidējo izglītību
Mācību ilgums – 4 gadi
Grants – audzēkņi saņem stipendiju atbilstoši MK noteikumiem Nr.740 „Noteikumi par stipendijām”.
Konditors veic pilna tehnoloģiskā cikla darbu izpildi konditorejas vai ēdināšanas uzņēmumā un organizē savu darbu – sagatavo atbilstošās izejvielas, gatavo un noformē dažādas sarežģītības konditorejas izstrādājumus un desertus, ievērojot receptūru un tehnoloģiskās kartes prasības.
Mācību moduļi: vispārējās vidējās izglītības māību priekšmeti un profesionālās izglītības moduļi: Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipi, Paškontroles sistēmu ēdināšanas uzņēmumā, Lietišķās saskarsmes pamatprincipi, Ražošanas darba organizācija, Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde, Produktu un izstrādājumu uzglabāšana, Tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide, Profesionālā saziņa svešvalodās, Ēdienu gatavošanas pamatiemaņas, Konditorejas izstrādājumu gatavošana, Krēmu un desertu gatavošana, Maizes gatavošana un cepšana, Bāra uzkodu un sagatavju gatavošana, Konditora prakse.