Pārtikas produktu ražošanas tehniķis – KTTT

Pārtikas produktu ražošanas tehniķis

PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS KOMPETENCES CENTRS
KULDĪGAS TEHNOLOĢIJU UN TŪRISMA TEHNIKUMS
Iepazīstina ar apgūstamajām profesijām 2022./2023. mācību gadā!
 
IEGŪSTAMĀ
KVALIFIKĀCIJA

IEPRIEKŠĒJĀ IZGLĪTĪBA

MĀCĪBU
ILGUMS
PĀRTIKAS PRODUKTU RAŽOŠANAS TEHNIĶIS
VISPĀRĒJĀ VIDĒJĀ VAI
PROFESIONĀLĀ VIDĒJĀ (PĒC
12. KLASES)
1,5 GADI

KO TU APGŪSI TEHNIKUMĀ?

  • TEHNOLOĢISKĀS PLŪSMAS
    NODROŠINĀŠANU
    PAŠKONTROLES SISTĒMAS PRASĪBU
    IEVĒROŠANU
    PĀRTIKAS PRODUKTU IZEJVIELU APRITI
    NOLIKTAVĀ
    PĀRTIKAS PRODUKTU RAŽOŠANAS
    IZEJVIELU PIRMAPSTRĀDI
    PĀRTIKAS PRODUKTU RAŽOŠANU(ZIVIS,
    PIENS, MAIZE, DZĒRIENI, SALDUMI, AUGĻI
    UN DĀRZEŅI, GAĻA)
    GALAPRODUKTU IEPAKOŠANU
    GALAPRODUKTU APRITI NOLIKTAVĀS
Pārtikas produktu
ražošanas tehniķis strādā
pārtikas produktu
ražošanas nozarēs: gaļas,
piena, augļu un dārzeņu
pārstrādes uzņēmumos,
zivju produkcijas,
kulinārijas izstrādājumu,
dzērienu, konditorejas
izstrādājumu un saldumu
ražošanas uzņēmumos,
lielveikalu kulinārijas
nodaļās, kā arī var dibināt
savu uzņēmumu.