Ēdināšanas un restorānu nodaļa – KTTT

Ēdināšanas un restorānu nodaļa

15. grupas, 3. kursa praktiskie darbi maizes gatavošanā – turku maize, bagetes ar sieru, un pildītas maizes bumbiņas!

 

13.grupa, 2.kursa konditori gatavo desertus skolotāja Aivara Varņecka vadībā. Šoreiz asuškas Latgolas gaumē!

Topošo pārtikas ražošanas tehniķu ( 30b grupa) un maizes un miltu ražošanas tehniķu (30a grupa) praktiskie darbi kopā ar skolotāju Daci Šēnu.

Kā būt pozitīvam? Par to saskarsmes nodarbībās kopā ar skolotāju Daigu Latereri domā topošie pavāri un konditori no 11a un 11b grupas. Ikvienam ir iespēja iepazīt pašam sevi, trenēt savu pozitīvo domāšanu, veidojot pozitīvos ieradumus, līdzīgi kā trenē muskuļus sporta zālē, domāt par to, kas katram ir svarīgi, kas iepriecina, kā varētu iepriecināt citus? Decembra kalendārā, katru dienu atver durvis pieklājībai, priekam, izpalīdzībai un labestībai, sevis iepazīšanai, tā, kā to dari ar saldumu kalendāru. Lai pozitīvs šis svētku gaidīšanas laiks ikvienam!

 

 

Pretī Ziemassvētku gaismai – ar tādu nosaukumu skolotāja Aivara Varņecka vadībā 11.b grupas 1. kursa konditoru un 11.a grupas 1. kursa pavāru audzēkņi praktiskajā mācībā gatavoja balto pupiņu un melnās šokolādes biskvītu kēksa formiņās. Dekorēja ar ogām, mandarīniem, putukrējumu, piparmētru lapiņām, pūdercukuru.

3. kursa, 14. grupas pavāru praktiskie darbi.

3. kursa 15. grupas konditoru darbiņi praktiskajā mācībā.