Gatavojamies Loģistikas nedēļai sadarbībā ar Turību – KTTT

Gatavojamies Loģistikas nedēļai sadarbībā ar Turību

Biznesa augstskolas Turība 12.martā plkst. 13.00-14.20 Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā Loģistikas un uzņēmējdarbības nedēļas ietvaros jauniešiem rīkos pasākumu “Turības uzņēmīgo pieredzes stāsti”.

Jauniešiem ar saviem pieredzes un iedvesmas stāstiem ceļā uz personīgo karjeras izaugsmi dalīsies Kuldīgas uzņēmēja Aija Pušīlova, kura absolvējusi Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultāti.

Viņa veiksmīgi attīsta savu uzņēmējdarbību Kuldīgā ēdināšanas, viesmīlības un tūrisma nozarē, par saviem panākumiem saņēmusi vairākus apbalvojumus. Aija vada brīvdienu māju & apartamentus “Raxti” un “Romance”, kā arī kulināriju & banketēriju “Nr. 1”. Dzimusi Kuldīgā un, lai gan daudzus gadus pavadījusi ārvalstīs, Aija atgriezusies savā dzimtajā pilsētā, kur attīsta savu biznesa darbību.

Tāpat savu iedvesmas stāstu stāstīs Kuldīgas Digitālo inovāciju centra vadītājs, Turības Starptautiskā tūrisma fakultātes absolvents, kuldīdznieks Artis Gustovskis. Vaicājot Artim nosaukt trīs lietas darbā kā īpašus sasniegumus, viņš min – Kuldīga tiek veidota par Smart City, tiek veidota Metaversa telpa Kuldīgā ar papildinātās realitātes un virtuālās realitātes risinājumiem un digitāliem objektiem, kā arī prieks par mākslīgā intelekta projektiem mūsu veidotajā Kuldīgas Mākslas festivālā.

Savukārt, par savu ceļu izvēles karjeras veidošanā un studiju izvēlē runās Biznesa augstskolas Turība Biznesa loģistikas programmas 3.kursa studente Daniela Kriviša, kura papildu studijām aktīvi darbojas Studējošo pašpārvaldē, veiksmīgi apvienojot studijas ar darba dzīvi.

Pasākumu organizē Biznesa augstskolas Turība sadarbībā ar Ziemeļkurzemes filiāli.

Biznesa augstskola Turība piedāvā 31 studiju programmu. Biznesa domāšana caurvij ikkatru studiju programmu – no uzņēmējdarbības, loģistikas, mārketinga, grāmatvedības, komunikācijas, jurisprudences, organizāciju drošības līdz starptautiskajam tūrismam, pasākuma producēšanas, datorsistēmām un estētiskajai kosmetoloģijai. Turībai ir trīs reģionālās filiāles, kas atrodas TalsosLiepājā un Cēsīs.