Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums – par Eiropas Parlamenta vēlēšanām zinošākā Latvijas skola! – KTTT

Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums – par Eiropas Parlamenta vēlēšanām zinošākā Latvijas skola!

8. jūnijā visā Eiropā un Latvijā notiks Eiropas Parlamenta vēlēšanas, kad miljoniem eiropiešu piedalīsies Eiropas demokrātijas nākotnes veidošanā. Tā ir unikāla iespēja mums visiem kopā lemt par Eiropas Savienības nākotni. Balsot vienmēr ir svarīgi — gan vietējā, gan valsts, gan Eiropas līmenī. Tā ir lieliska iespēja paust viedokli par sev svarīgiem jautājumiem.
Gatavojoties šim nozīmīgajam notikumam, EUROPE DIRECT Dienvidlatgale centrs sadarbībā ar Eiropas Parlamenta biroju Latvijā un Konrāda Adenauera fondu, 29. maijā aicināja ikvienu Latvijas mācību iestādi plkst. 13:00 pievienoties izzinošai spēlei, lai pārbaudītu savas zināšanas par Eiropas Savienību un Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Uzvarētāji ieguva gan balvu, gan par Eiropas Parlamenta vēlēšanām zinošākās Latvijas skolas titulu!
Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma komanda “Tehnikuma tūristi” šajā erudīcijas konkursā – “PRĀTA SPĒLES” – izcīnīja uzvaru!
Komandas kapteinis bija Uģis Knops (17.a grupa), un komandā piedalījās Estere Reimarte un Kristaps Šimkovičs (abi no 17.a grupas), kā arī Kristīne Vanesa Heidingera (no 10.a grupas). Liels paldies skolotājai Gunitai Meierei par ieguldīto darbu un atbalstu!
Apsveicam mūsu skolēnus ar panākumu un aicinām visus piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās, lai kopā veidotu Eiropas Savienības nākotni!