Konditors pēc vidējas izglītības
![]() | KULDĪGAS TEHNOLOĢIJU UN TŪRISMA TEHNIKUMS Iepazīstina ar apgūstamajām profesijām 2024./2025. mācību gadā! |
|
|
| |||
|
|
|
KO TU APGŪSI TEHNIKUMĀ?
| Konditors praktizējas un strādā konditorejās, kafejnīcās, maiznīcās, beķerejās, ēdināšanas uzņēmumos, restorānos, viesnīcās, lauku tūrisma uzņēmumos, viesu namos, kalkulē un izstrādā konditorejas receptūru sāļiem un saldiem ražojumiem no dažādām mīklām, gatavo tortes, ruletes, cepumus, kēksus, smalkmaizītes, raušus, vafeles, marmelādes, krēmus, volovānus, desertus, austrumu saldumus u.c., veido šokolādes meistardarbus, strādā ar pralinē un cukura mastiku, gatavo zefīrus. Var strādāt individuāli un komandā, iespējams mācību laikā veidot savu mācību uzņēmumu Junior Achievement programmā. Ir iespējams iegūt otru izglītības dokumentu – Latvijas Amatniecības kameras Zeļļa diplomu atpazīstama individuālā uzņēmuma sekmīgai veidošanai. |
Izglītības programma –
Profesionālā kvalifikācija –
Izglītības dokuments – diploms par profesionālo izglītību
Mācību ilgums – 1,5 gadi
Grants – audzēkņi saņem stipendiju atbilstoši MK noteikumiem Nr.740 „Noteikumi par stipendijām”.