Pirmo reizi kvalifikāciju ieguvuši pārtikas produktu ražošanas tehniķi
25.novembrī kvalifikācijas eksāmena praktisko daļu kārtoja un kvalifikāciju Pārtikas produktu ražošanas tehniķis ieguva divpadsmit 1,5 gadīgās programmas audzēkņi. Beidzēju vidū ir jau pieredzējuši mājražotāji, ēdināšanas jomā strādājošie, gan arī kursanti, kuriem līdz šim nav bijusi saskarsme ar pārtikas ražošanu. Pārtikas produktu ražošanas tehniķu kvalifikācija KTTT iegūta pirmoreiz, arī šajā mācību gadā uzņemti audzēkņi, kas kvalifikāciju iegūs 2022. gada oktobrī.
Kvalifikācijas eksāmena praktiskajā daļā tika gatavoti dažādu produktu grupu izstrādājumi – maize, gaļas izstrādājumi, siers, sviests, saldējums, ievārījums u.c. izstrādājumi. Eksāmena komisija diplomandu darbus novērtēja ļoti labi un izteica atzinību par profesionāli sagatavotiem jaunajiem pārtikas produktu ražošanas tehniķiem.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok