Profesionālās pilnveides hibrīdseminārs konditorejas jomas pedagogiem – KTTT

Profesionālās pilnveides hibrīdseminārs konditorejas jomas pedagogiem

29. un 31.martā notika konditorejas jomas pedagogu profesionālās pilnveides hibrīdseminārs. Semināra pirmajā diena attālināti pedagogi varēja iepazīties ar inovatīviem augļu un krēma pildījumiem maizes un konditorejas izstrādājumiem no PuratosLatvia, kā arī iepazīties ar izsmeļošu vispārizglītojošā priekšmeta (matemātika) un profesionālo moduļu sinerģijas piemēru, ko prezentēja KTTT skolotājas Gita Arājuma un Dace Šimkevica. Semināra otrā diena notika klātienē, Puratos Latvia tehnoloģe Linda Bekmane demonstrēja dažādu inovatīvu produktu pielietošanu konditorejas izstrādājumu izgatavošanā, bet restorāna Bangerts šefpavārs Aigars Sīlis vadīja desertu gatavošanas un noformēšanas meistarklasi.