Projekta HYBAKE – KTTT

Projekta HYBAKE

Nedēļā no 20.02. līdz 24.02.2023. Kuldigas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā notiek Erasmus+ KA2 projekta „Creating a hybrid learning model elective course  “Holiday pastries of different Europe  nations” (HYBAKE) pasākums, kurā piedalās projekta partneri no Latvijas – Rigas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma, Lietuvas – Utena Regional Center of Educational Training,

Igaunijas –   Tartu Vocational College,  Somijas –  Salo region vocational college

un Slovēnijas – IC Piramida Maribo.

Projekta dalībnieki diskutēs par kopīgi sagatavotajiem mācību materiāliem konditoru apmācībai  projekta valstu profesionālajās skolās. Kā arī viņiem būs iespēja  iepazīt Latvijas tradicionālos konditorijas izstrādājumus, ciemoties Suitu kultūrtelpā, kur viņi mācīsies pagatavot  “īstos” Kurzemes sklanduraušus.

 

Kuldīgas tehnikuma ēdināšanas nodaļas skolotājas Anita Bērziņa un Dace Šēna 22.02. – 24.02 2022. piedalījās Erasmus+ KA2 (stratēģiskās partnerības) projektā Nr. 2021-1-EE01-KA220-VET-000025709 „Creating a hybrid learning model elective course “Holiday pastries of different Europe nations” (HYBAKE). Projektā piedalās partnerskolas no 5 valstīm – Igaunijas, Slovēnijas Somijas, Lietuvas un Latvijas. Paralēli skolotāju pieredzes apmaiņas un mācību pasākumam notika arī projekta vadības grupas sanāksme, kurā piedalījās projektu vadītāja Lāse Juska. Projekta pasākumi notika Slovēnijas pilsētā Mariborā, nākošā tikšanās projekta partneriem plānota Latvijā 2022.gada maijā Rīgā.